Despre noi

Despre companie "BestGates" SRL

Dragi vizitatori, suntem bucuroși să vă salutăm pe paginile site-ului nostru!

Puteți fi siguri, că nu ați accesat site-ul nostru în zadar!

Compania noastră este specializată în producția porților glisante, porților batante, în instalarea și întreținerea porților automate.

Oferim porți de toate tipurile, automatizări de înaltă calitate pentru acestea și consultații la proiectarea deschizăturilor pentru instalarea porților automate în orice regiune a Republicii Moldova.

Porțile automate- nu sunt doar niște porți simple, acestea reprezintă dispozitive tehnice sofisticate, la fabricarea cărora se utilizează unități de control electronice cu microprocesor și module de comandă radio, pentru instalarea și întreținerea cărora sunt necesari specialiști cu calificare în radioelectronică. Trebuie reținut faptul, că echipamentele electronice, chiar și de cea mai înaltă calitate, nu iartă erorile comise la instalare și se pot defecta la orice inexactitate a conexiunilor.

Compania noastră este bine cunoscută pentru fabricarea și instalarea porților automate nu numai în Chișinău, dar și în alte regiuni din Republica Moldova. Scopul activității noastre este de a face viața clienților noștri și a oaspeților lor mai comodă și mai confortabilă. Soluțiile de proiectare și inginerie pe care le oferim pentru automatizarea porţi batante, porţi culisante , или porţi automate de garaje au ca scop facilitarea utilizării, fie că este vorba despre un garaj, curtea casei dumneavoastră sau o întreprindere industrială.

Specialiștii companiei totdeauna tind să găsească un limbaj comun cu clienții. Sarcina noastră este să vă ajutăm să alegeți tipul potrivit de poartă automatizată pentru casa, vila sau întreprinderea dumneavoastră, precum și cea mai bună opțiune pentru gestionarea acestora. Experții noștri sunt mereu bucuroși să vă răspundă la toate întrebările și să vă ofere sfaturi cu privire la alegerea produselor necesare la numerele de tel. + (373) 22 99 44 99, + (373) 99 44 99 sau e-mail: bestgates@mail.ru

Compania "BEST GATES" S.R.L oferă servicii de garanție și post-garanție pentru porțile automate instalate și pentru automatizări.

Scopul nostru este de a oferi clienților noștri o gamă largă de soluții necesare pentru echiparea caselor sau instalațiilor industriale. În același timp, ne străduim să-l realizăm prin respectarea principalelor condiții: o calitate înaltă a lucrărilor, rapiditate în efectuarea acestora și prețuri accesibile.

Nu ademenim clienții cu promisiuni și mostre ieftine la birou, lucrările noastre vorbesc pentru noi.

Fotografiile unora dintre ele le puteți vedea în compartimentul "Галерея".

Compania noastră lucrează pentru dumneavoastră în fiecare zi, iar în weekend, un specialist va fi întotdeauna disponibil pentru a vă oferi consultații.

Invităm la o cooperare reciproc avantajoasă dealeri pentru porți și automatizări și organizații de construcții.

Clienților fideli li se acordă reduceri individuale.

Încheiem contracte pentru servicii tehnice preferențiale.

Vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări, să discutăm toate sugestiile și dorințele dumneavoastră.

Și sperăm cu adevărat să deveniți clientul nostru fidel!

Alegând compania "BEST GATES" S.R.L, puteți fi sigur că rezultatul va depăși așteptările dumneavoastră.

X
Lasati raspuns
contactați-ne
+373 (78) 99 44 99